En koloniblogg i från en glad amatör

Här kommer jag att skriva det mesta om vad som sker på vår Gröna Kulle i stort och i smått. Odling...projekt på kolonin....Örter....oljor ...salvor. Olika hantverk dyker nog upp....tankar om livet kanske det också blir.

Hoppas att ni ska känna er hemma och återkommer så snart ni har lust.

torsdag 21 juni 2012

Fortsatt röj

 
Vi inledde gårdagen med en tripp till återvinningen. Där lämnade vi av möbler och olika saker som inte längre skulle vara kvar i vår Friggebod. Sonen ska inreda den lite efter sitt eget tycka och smak efterhand. Med sina saker ...inte mammas loppis /ört förvarings plats.
Sedan inhandlade vi impregnerade störar som vi ska ha till Humlen på väg in i Tysta trädgården. Sedan ska vi ha störar till sittplatsen där också. När vi nu kommer så långt . Just nu har ju fokuseringen legat på att kunna komma in i stugan i gen och framförallt måla klart inne i köksdelen.Men det börjar ta form nu. 
En hel del röjande bestod gårdagen av ända in på kvällskvisten

Friggeboden är färdigstädad och  urplockad. Förutom de saker som ska vidare till andra ställen som loppis , återvinning m.m...




Tillslut så blev det kvällen även för oss.....

Efter vädring av sängkläder , torkande av golv i stugan och i ordning plockande av alla saker som är överallt så börjar det återigen likna en stuga. Nu fattas hyllor på väggarna där vi kan ställa upp burkar m.m. De ska inhandlas och vitmålas. Fast det får bero till efter midsommar...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar